Eindelijk vakantie!

Luilekkertijd op een tropisch eiland!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Hugo
Tovenares
Berichten: 995
Lid geworden op: 19 jun 2019, 22:54
Locatie: Utrecht
Favoriete Weerwolfrol: Heks

Eindelijk vakantie!

Bericht door Hugo »

Je slaapt die nacht slecht, alhoewel je laatste goede nachtrust toch al even geleden is. Je droomt van de grot, van de piratenskeletten, en van de vreselijke manieren waarop jij zelf aan je einde zou kunnen komen in dit horrorhotel. Badend in het zweet wordt je wakker. Het ochtendgloren schijnt alweer door je raam, ook al voelt het slechts een halfuur geleden dat je in je bed kroop. Vreemde geuren vullen je kamer. Het ruikt een beetje naar een barbecue. Vreemd, zo vroeg in de morgen. Je loopt naar beneden, in de hoop wat eten aan te treffen.

Daar zie je twee van de dames staan, die een grote hoeveelheid hamburgers aan het klaarmaken zijn. Ze bieden je een broodje aan. Het smaakt goed, en je bent blij dat er geen van de anderen in de buurt is. Al snel rennen de twee overgebleven mannelijke vakantiegangers naar de barbecue. "Waar is Belle?!" roepen ze. Je hebt geen idee wie Belle is, je hebt ook nooit echt de moeite genomen om de namen van je medereizigers te leren. Waarom zou je ook, als ze constant afsterven? De burger die je eet, is erg lekker, trouwens, dus überhaupt ben je even niet bezig met hun bizarre moordpartijen. Tot je achter je twee schoten hoort. Je kijkt verschrikt om. De twee mannen liggen op de grond. Bloed gutst uit twee schotwonden, dwars door hun hoofden heen. De dames die burgers stonden klaar te maken, hebben in de tussentijd ooglapjes en piratenhoeden opgedaan, en blazen op de loop van hun getrokken voorladers. Het ziet er onwijs cool uit. "Sorry dat je dat moest zien, nieuweling, maar de schat is van ons, dat begrijp je," begint de één. "Zie je, toen we hoorden van het hotel, recht boven de grot met daarin de legendarische schat van Barnabas de Bloeddorstige, wisten we dat we moesten toeslaan op de eerste reis ernaartoe." Je eet rustig door. "Aaah, ja, dit was al die tijd al ons plan! We hebben eerst de hoteliers vermoord, alvorens één voor één op gruwelijke wijze al je medereizigers te vermoorden..." begint de ander. Je kijkt eens op je mobiel. Oh, een appje van je moeder. Even kijken. "Dus nu weet je wat er gebeurt is hier, en waarom. De schat moet bevrijd worden, zodat de vloek erop gebroken is en onze oude vrienden eindelijk hun rust kunnen vinden." Oh, er is een kindje geboren in je oude straat. Wat leuk. Van wie zou het zijn? "Dus, sorry om je hier eenzaam achter te laten, maar het was de enige manier. Jij bent namelijk geen gewone reiziger, maar de bron van dit alles." Oh, gedver, die eikel van nummer 5 heeft een zoon. Zou het net zo'n kwal worden als hij? "Zie, jij bent namelijk geboren met een deel van de kracht van Aberron, de meester der aarde. Je bent ook niet hier geboren, alhoewel het zo lijkt. Je komt eigenlijk van het rijk van Azarkan, in een sterrenstelsel hier ver vandaan. Je bent op aarde om de piraten te stoppen, maar dat zal je nooit lukken!" Je gaapt. Zou het vandaag gaan regenen? "Dus, vaarwel, medereiziger, en wie weet tot ooit! We zullen je nog wel krijgen!" Je kijkt op. De dames zijn vertrokken. Mmm.. Eindelijk rust. Je pakt je handdoek en gaat liggen op het strand. Wat een geweldige vakantie.

~~~

Beste vakantiegangers,

Vannacht is Belle overleden. Zij was een Gewone Burger.
Afbeelding

Hiermee kunnen de Weerwolven, Inge en Lola onmogelijk nog verliezen, aangezien Zondebok Mark er bij gelijkspel uitvliegt. De Weerwolven hebben dus gewonnen! Gefeliciteerd Inge, Lola en Wouter!

Ik heb van het spel genoten, ook al was het op kleine schaal. Mochten jullie nog op vakantie gaan, dan wens ik jullie een hotel zonder duistere piratengeheimen en met lekker veel zon, en anderhalve meter afstand, natuurlijk.

Tot snel!
In the nights of full moon, if you hear a howling, bar the door. If you don’t hear it, bar the door
anyway.

Gebruikersavatar
Mark
Lieveling
Berichten: 778
Lid geworden op: 19 jun 2019, 23:16

Re: Eindelijk vakantie!

Bericht door Mark »

Goed gedaan wolven..... Aaaahh
Burger for life :mrgreen:

Gebruikersavatar
Lola
Burgemeester
Berichten: 581
Lid geworden op: 19 jun 2019, 22:26

Re: Eindelijk vakantie!

Bericht door Lola »

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Fijn dat Inges burger-pun klopte :lol:

Was een leuk spel, thanks Hugo en medespelers!

Inge
Pacifist
Berichten: 145
Lid geworden op: 13 jul 2019, 22:01

Re: Eindelijk vakantie!

Bericht door Inge »

Dankjewel voor het leiden Hugo!
Verhaaltjes waren erg leuk :pirate:

Gebruikersavatar
Bas
Bink
Berichten: 324
Lid geworden op: 10 sep 2019, 20:43

Re: Eindelijk vakantie!

Bericht door Bas »

Zie nooit de beul vertrouwen....

Hoewel mijn argumenten inderdaad onzin waren, zat ik wel goed :disco:

Maar Inge en Lola hebben het goed gespeeld. Ik vond het al te makkelijk gaan op Wouter.

Belle
Onruststoker
Berichten: 105
Lid geworden op: 21 apr 2020, 18:38

Re: Eindelijk vakantie!

Bericht door Belle »

Noooo, Inge, hoe kon je :C
Het is jammer dat Bas en Floris zich ook lekker verdacht zaten te gedragen, anders had ik wel meer aandacht besteedt aan mijn mogelijke andere scenario dat ook nog eens juist bleek te zijn 😅

Goed gespeeld wolven! Die opoffering van Wouter heeft jullie laten winnen, haha.

Gebruikersavatar
Mark
Lieveling
Berichten: 778
Lid geworden op: 19 jun 2019, 23:16

Re: Eindelijk vakantie!

Bericht door Mark »

echt top spel, Lola en Inge goed gespeeld.

en Hugo bedankt voor het leiden waren top verhaaltjes :D
Burger for life :mrgreen:

Gebruikersavatar
Wouter
Weerwolf
Berichten: 574
Lid geworden op: 18 jul 2019, 14:42
Locatie: Utrecht
Favoriete Weerwolfrol: the thing

Re: Eindelijk vakantie!

Bericht door Wouter »

Jaaaa, goed gespeeld medewolfjes! Mooie wending op de eerste dag ;)

Plaats reactie